Natalja Smirnova uus näitus tutvustab eri ajastuid ja riike

Põhjarannik
Copy
"Tundub, nagu oleks dekupaaž alati olnud osa mu elust, lihtsalt varem oli mul vähe aega, et väljendada kõike seda, mida tahaks," ütleb Natalja Smirnova.
"Tundub, nagu oleks dekupaaž alati olnud osa mu elust, lihtsalt varem oli mul vähe aega, et väljendada kõike seda, mida tahaks," ütleb Natalja Smirnova. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kohtla-Järve lugemissaalis saab oktoobri lõpuni vaadata dekupaažimeister Natalja Smirnova uut näitust "Minu maailm". Väljapanek on pühendatud Kohtla-Järve 75. aastapäevale.

Dekupaaž on kohtlajärvelannast prantsuse keele õpetaja Natalja Smirnova hobi. Smirnova kuulub ühendusse Mixed Media Art ning õpib rahvusvahelises dekupaaži ülikoolis kunstiteooriat ja omandab uusi tehnikaid. Tal on palju loomingulisi sõpru, ta osaleb mitmesugustes kunstiprojektides ning juhendab Eterna koolituskeskuses dekupaažikursusi.

See kollaaž pälvis rahvusvahelise konkursi auhinna.
See kollaaž pälvis rahvusvahelise konkursi auhinna. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Käesolev näitus on Smirnoval järjekorras juba neljas. Ekspositsioonis on rohkesti interjöörikaunistusi ja nõusid ning külastajad küsivad sageli, kas neid ka osta saab.

Ühe vitriini juurest teise juurde liikudes tutvuks külastaja otsekui eri ajastute ja riikidega. Autor on valmis ka virtuaaltuuri korraldama, sest enne iga oma idee elluviimist loeb ta alati palju.

Kollektsioon "Kübarates daamid".
Kollektsioon "Kübarates daamid". Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Seekord üllatab ta iidse klaasile joonistamise tehnikaga. Autor täpsustab, et tema tööde näol on tegu siiski stilisatsioonidega, ehkki pingutust ja vaeva kulub nende loomiseks samuti palju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles