Südikas arstitudeng jätkab solvangute kiuste võitlust koroonarindel

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Orina Jakovleva on saanud sotsiaalmeedias tagasisidet, et tema, noor tüdruk, ei tea elust midagi ja ärgu targutagu. "Kritiseerijad ise on aga inimesed, kellel pole üldse mingit meditsiiniharidust. Mina vähemalt õpin ja uurin neid asju."
Orina Jakovleva on saanud sotsiaalmeedias tagasisidet, et tema, noor tüdruk, ei tea elust midagi ja ärgu targutagu. "Kritiseerijad ise on aga inimesed, kellel pole üldse mingit meditsiiniharidust. Mina vähemalt õpin ja uurin neid asju." Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

20aastane Orina Jakovleva tõmbas pühade eel korraks hinge, et siis värskena taas pandeemia eesliinile naasta. Sotsiaalmeedias lihtsas keeles inimesi harides on Kohtla-Järvelt pärit arstitudeng pälvinud lõppeval aastal ohtralt tähelepanu.

Orina tegutseb eesliinitöötajana mitmel rindel: õpib Tartu ülikoolis teisel kursusel arstiteadust ja töötab haiglas põetajana. Kõige nähtavam on neiu tegevus aga TikTokis kasutajanimega Oreo.kypsis − seal on tema koroonateemalised videod ületanud miljoni vaatamise piiri.

Näiteks õpetab Orina oma jälgijatele, kuidas õigesti maski kanda, ning selgitab, miks ei saa grippi ja COVID-19 ühte patta panna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles