Virumaa muusikafestivali lõpetab rahvusmeeskoori asemel tšellokvartett

Põhjarannik
Copy
C-JAM esitab nii Händelit ja Brahmsi kui ka seadeid ABBA, Queeni, Guns n'Rosesi ja teiste artistide repertuaarist.
C-JAM esitab nii Händelit ja Brahmsi kui ka seadeid ABBA, Queeni, Guns n'Rosesi ja teiste artistide repertuaarist. Foto: Erakogu

Virumaa muusikafestivali "Ole hoitud, Eesti" lõppkontserdil esineb pühapäeval, 27. veebruaril Kohtla-Järve kultuurikeskuses tšellokvartett C-JAM. Sissepääs on tasuta.

"COVIDi keerukas olukord on andnud Virumaa festivali korraldusele tagasilööke. Pidime ära jätma avakontserdi Sillamäel ning oleme tänulikud tšellokvartetile C-JAM, kes algul peaesinejaks kutsutud, kuid paljude haigestunutega Eesti rahvusmeeskoori asemel Kohtla-Järvel üles astub," ütles festivali kunstiline juht Pille Lill.

Tšellokvartett on unikaalne kooslus meestest, kes ei karda avardada piire ja püstitada endale enneolematuid väljakutseid. Pärt Tarvas, Levi-Danel Mägila, Margus Uus ja Tõnu Jõesaar on ühendanud klassikalise keelpillikvarteti, improvisatsioonilise bigbändi, metalse ja kaasakiskuva rokkmuusika, tundliku ning emotsionaalse tšellokõla.

Kavasse on valitud kirev bukett teoseid maailma eri stiilide ja aja muusikast. Kontserdil kuuleb teoseid sellistelt heliloojatelt nagu Händel, Brahms, Lloyd Webber, Lennon/ McCartney, Anderson/ Ulveus, Rein Rannap, Valgre ning seadeid ansamblite Bon Jovi, AC/DC, Boney M., Status Quo, ABBA, Procol Harum, Queen, Billy Joel, Alice Cooper, ELO ning Guns n'Roses repertuaarist.

Pille Lille muusikute fondi korraldatud III Virumaa muusikafestival on pühendatud Eesti Vabariigi 104. aastapäevale ja toob virumaalastele koju kätte Eesti tippmuusikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles