Kaisa Pukk: "Ideaalse ürituse tegemiseks on tegelikult vaja ainult ühte asja: õigeid inimesi"

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
"Minu suurim tänu on see, kui ürituse ajal tunnen, et pisar tahab silma tulla ja nutt on kurgus. Sellega saab minu tänulikkuse karikas väga-väga täis," ütleb Toila valla kultuurijuht Kaisa Pukk.
"Minu suurim tänu on see, kui ürituse ajal tunnen, et pisar tahab silma tulla ja nutt on kurgus. Sellega saab minu tänulikkuse karikas väga-väga täis," ütleb Toila valla kultuurijuht Kaisa Pukk. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Toila valla kultuurijuht Kaisa Pukk tõmbab koos heade partneritega käima uusi sündmusi, aga ei jäta unarusse ka traditsioonilisi. Eelolev nädalalõpp illustreerib seda hästi: 26. Oru pargi promenaadi juhatavad sisse uudsed üritused "Õhtu ilu Oru pargis" ja Toila Pika tänava festival. "On küsitud, kas üritusi on liiga palju. Ma ütleks, et ei ole. Nagu kõlavad laulu "Me lähme rukist lõikama" sõnad: igaüks leiab oma ja kes hooletu, jääb ilma," ütleb ta.

Sel suvel on toimunud meeletu kultuuriplahvatus. Millega seda seletada?

COVIDiga muidugi. Paljud asjad jäid ära ja paljud lükkusid edasi. Kõik tahavad midagi teha. Täna on olukord, kus saamegi valida ja süüdistada võib vaid laiskust, kui üldse kusagile ei jõua. Kui kultuurikalendrit vaadata, on seal väga palju üritusi, mida Toila vald ise ei korralda, vaid seda teevad partnerid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles