Järgmisel nädalal peetakse Narvas rahvarohkeid linnapäevi

Põhjarannik
Copy
Narva linna päevade ürituste keskpunkt asub sel aastal äsja renoveeritud raekoja esisel platsil.
Narva linna päevade ürituste keskpunkt asub sel aastal äsja renoveeritud raekoja esisel platsil. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Narva linna päevi tähistatakse tänavu 9.-11. juunini linna eri paigus.

Linnapäevade raames on kavas rohkelt põnevaid üritusi: lasteasutuste spordipidu "Liigume koos!", rahvuskultuuriseltside pidu, kunstnikupäev, seebikarbiralli, Narva kunstiresidentuuri üritused ning linna loomekollektiivide ja Eesti estraaditähtede kontsert.

Kõige rahvarohkemad üritused on 9. juunil toimuv sportlik rongkäik ja pidulik kontsert Raekoja platsil. Rongkäik saab kell 18 alguse Joaorust, kulgeb piki jõepromenaadi ja seejärel mööda vanalinna tänavaid ning lõpeb renoveeritud Raekoja platsil.

Tänavuste linnapäevade programmi kuuluvad ka Narva linna jooksu (endise energiajooksu) viiekilomeetrine distants ja poolmaraton (21,1 km), millest võtavad osa Eesti parimad jooksjad.

Raekoja juures ootab kõiki värvikas kontserdiprogramm. Reedeõhtune peaesineja on Eesti kuumim räppar Nublu, laupäeval astub päevasel kontserdil üles estraadidiiva Anne Veski. Laupäevaõhtuseks kulminatsiooniks saab aga Eestit tänavusel "Eurovisioonil" esindanud narvalanna Alika Milova esinemine.

Õhtuti on kavas juba traditsiooniks saanud öökino: alates kella 22.30st näidatakse Narva linnuse põhjaõuel Eesti filme.

Sissepääs kõikidele üritustele on tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles