Mäetaguse spaahotelli uus juht Sander Reelo: "Meie uksed on taas avatud kõigile, olenemata vanusest"

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Sander Reelo pea kohal on hotelli kõige laisema töötaja − mõisakassi Miisbeth von Roseni pilt. Modell ise ei suvatsenud pildistamisele ilmuda, vaid ajas kusagil oma kassiasju.
Sander Reelo pea kohal on hotelli kõige laisema töötaja − mõisakassi Miisbeth von Roseni pilt. Modell ise ei suvatsenud pildistamisele ilmuda, vaid ajas kusagil oma kassiasju. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Mäetaguse mõisahotellil on uus juht, nimi ja lähenemine. Juhina elab uude ametisse sisse kunagine Eesti noortekoondise jalgpallur Sander Reelo, kes riputas ligi 13 aastat tagasi väravavahi kindad varna ja hakkas ettevõtjaks ning on viimastel aastatel tegutsenud turismiäris. Mäetagusel on tema ülesanne võita tagasi kohalikud, keda pahandas vahepealne täiskasvanute hotelli eksperiment. Selleks aga, et hotelli nimi väliskülalistele suupärasem oleks, kaob Von Rosen SPA nime eest Mäetaguse.

Tulid Mäetagusele Toila SPA hotelli arendusdirektori kohalt ja sattusid poolteist kuud tagasi hoopis teise maailma: kui Toila on hiigelsuur hotell, mis ehitati omal ajal kaevurite raviks, siis Von Rosen SPA on pisike ja õdus mõisaoaas.

Mäetaguse on oma olemuselt täiesti teistsugune: kui Toila SPA hotell pakub väga palju ja erinevaid teenuseid, alates tavamajutusest ja saunakeskuse külastamisest kuni raviprotseduurideni välja, siis Mäetagusel raviosa ei ole. Meil on hotell, toitlustus ja spaa ning saame väiksemal määral müüa ka lõõgastus- ja iluprotseduure.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles