Kohtla-Järvel kõlavad tuntud rokihitid

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Möödunud laupäeval esines ansambel JESA Jõhvis, eeloleval laupäeval saab neid kuulata Kohtla-Järvel.
Möödunud laupäeval esines ansambel JESA Jõhvis, eeloleval laupäeval saab neid kuulata Kohtla-Järvel. Foto: Olga Link

Laupäeval, 30. septembril kell 18 toimub Kohtla-Järve kultuurikeskuse juures teine vabaõhukontsert sarjast "Sügisõhtu rütmid", kus meeleolu loob rokkbänd JESA. Kontsert kestab poolteist tundi, sissepääs on tasuta.

Ansambel JESA sündis kaks aastat tagasi sügisel, ent selle koosseisu kuuluvad juba kogenud ja idavirukatele ilmselt tuttavad muusikud Jevgeni Januševski, Allan Oja, Sergei Kazakov ja Juri Link. Kõik nad on esinenud või esinevad eri ansamblite koosseisus ning vahel ka üksi.

Jevgeni Januševski mängib pilli ja ka laulab. Allan Oja on suurepärane bassimängija, kes hakkas umbes kakskümmend aastat tagasi koos Juri Lingiga musitseerima. Sergei Kazakov on Jõhvi bigbändi saksofonist ning trummarina kaasa teinud mitmetes Ida-Viru rokkbändides. Ühinenud bändiks JESA (lühend muusikute eesnimedest), püüavad nad leida oma stiili. Esimest korda esinesid nad kontserdil "Sügisõhtu rütmid" eelmisel aastal ning võitsid siis paljude kohtlajärvelaste südamed.

"Meil on rõõm nendega taas kohtuda. Meenutame üheskoos oma lemmikpalu ja mängime ka midagi uut," sõnas Juri Link.

Kontserdil kõlavad kaverid selliste maailmakuulsate rokkbändide ja -muusikute nagu Kino, Tarakany!, Ozzy Osbourne, Aria, Iron Maiden, Papa Roach ja The Offspring repertuaarist.

Muusikaõhtute sari on kingitus linnaelanikele − nõnda jätkab Kohtla-Järve kultuurikeskus neli aastat tagasi alguse saanud kaunist traditsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles