Ühel laval kohtuvad Villu Talsi, Peedu Kass ja Theodor Sink

Põhjarannik
Copy
Ansamblist Curly Strings tuttav mandoliinivirtuoos Villu Talsi jagab lava koos ERSO tšellorühma kontsertmeistri Theodor Singi ja Eesti hinnatuma džässbassisti Peedu Kassiga.
Ansamblist Curly Strings tuttav mandoliinivirtuoos Villu Talsi jagab lava koos ERSO tšellorühma kontsertmeistri Theodor Singi ja Eesti hinnatuma džässbassisti Peedu Kassiga. Foto: Maris Savik

6. veebruaril saavad Jõhvi kontserdimajas ühel laval musitseerimiseks kokku kolm armastatud, kuid esmapilgul erinevat muusikut: Villu Talsi, Peedu Kass ja Theodor Sink.

Kolm meest, kelle muusikamaailmad tunduvad esmapilgul üksteisest kosmiliste kauguste taga olevat, tõestavad, et stiilide sulatuskatlas võib sündida imesid ning head muusikat ei määra ei ajastu ega žanr. Midagi samalaadset on ühistel kontsertidel tõestanud muusikute suured eeskujud Chris Thile, Yo-Yo Ma ja Edgar Meyer.

Nüüd on aeg sealmaal, et ühel laval panevad pillid kõlama ansamblist Curly Strings tuttav mandoliinivirtuoos Villu Talsi, ERSO tšellorühma kontsertmeister Theodor Sink ja üks Eesti hinnatumaid džässbassiste Peedu Kass. Õhtu on täis avastamist ja muusikalisi üllatusi, mis näitavad, et esmapilgul nii erinevatel muusikutel on tegelikult uskumatult suur ühisosa.

Lisaks Jõhvile esinevad kolm muusikut veel Pärnu kontserdimajas ja Tallinnas Estonia kontserdisaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles