Kohtla-Järvel hirmutas purjus mees inimesi stardipüstoliga

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

28. juuni õhtul sai politsei väljakutse Kohtla-Järvele Järveküla teele, kus alkoholijoobes 68aastane mees suunas relvataolise eseme teiste inimeste suunas. Politseinikud pidasid mehe kinni ja püstol võeti hoiule. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Nädalavahetusel sai Ida-Virumaal mitu inimest perevägivallas kannatada

30. juunil laekus politseile teade, et Sillamäel Mere puiesteel tõukas 23aastane mees oma abikaasat ja tuttavat, kes said mõlemad viga. Politseinike saabudes oli mees sündmuskohalt lahkunud.

29. juunil sai politsei väljakutse Narva Rakvere tänavale, kus alkoholijoobes 51aastane mees lõi oma elukaaslast. Politseinikud pidasid lööja kinni.

29. juunil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Olevi tänaval ründas alkoholijoobes 50aastane mees oma elukaaslast. Mees peeti kahtlustatavana kinni.

28. juunil anti politseile teada, et Narvas Tallinna maanteel lõi 38aastane mees konflikti käigus oma isa. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Kõigi vägivallajuhtumite täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Noormees ähvardas vanaema

28. juunil anti politseile teada, et Narvas Partisani tänaval ähvardas 19aastane mees oma vanaema. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Narvast varastati sõiduauto

30. juunil avastati, et Narvast Spordi tänavalt on varastatud sõiduauto Volvo XC70. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Märksõnad

Tagasi üles