N&Vs on tulemas suur koondamine

Copy
N&V on Ida-Virumaa omavalitsustele aastaid pakkunud teede ja tänavate hooldusteenust ning on juba mõnda aega raskustes.
N&V on Ida-Virumaa omavalitsustele aastaid pakkunud teede ja tänavate hooldusteenust ning on juba mõnda aega raskustes. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Ida-Virumaal tegutsev 220 töötajaga OÜ N&V andis töötukassale teada kollektiivsest koondamisest. Tööst jääb esialgsetel andmetel ilma 37 inimest. Ettevõte on maksuvõlglane ja üleval on ka nõuded maksehäirete registris.

N&V tegeleb Ida-Virumaal puhastus- ja hooldusteenuste osutamise ja teede ehitusega. Ettevõte ei kommenteeri, millise valdkonna tagasilöögid sunnivad neid töötajaid koondama. Eelmise aasta majandusaruandes nimetab ettevõte suurimaks probleemiks teedeehituse valdkonda. 2023. aastal müüdi asfalditehas, sest asfalditööde finantseerimine vähenes. Juhtkond hindas keeruliseks ka tänavusi teedeehituslepinguid. Maailmamajanduses toimuva tõttu on toorainehinnad kujunenud äärmiselt kalliks ja toorainet on keeruline soetada. Samuti plaanib N&V keelduda alltöövõtjate teenustest ja selle abil vähendada kulusid.

Äripäeva andmetel on ettevõte kaotanud Narvas tänavapuhastusteenuste lepingu ja koondab seetõttu enne talve kommunaaltöölised, vahendab Delfi Ärileht.

Tagasi üles