Ligi pooled "7 linna muusika" festivali kontserdid on tasuta

Põhjarannik
Copy
Uku Suviste on Ida-Virumaal korduvalt esinenud ja siinsele publikule juba ammu tuttav.
Uku Suviste on Ida-Virumaal korduvalt esinenud ja siinsele publikule juba ammu tuttav. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Eile sai Jõhvis alguse suvefestival "7 linna muusika", mille raames toimub 15 kontserti, millest peaaegu pooled on tasuta.

"Igas vanuses kuulajaid ootavad ees meelepärased muusikalised kohtumised ning tänu meie arvukatele partneritele on seitse kohtumist tuntud esitajatega vaatajaile tasuta," lubas Jõhvi kontserdimaja direktor Piia Tamm. "Tahaks väga loota, et publikut jagub kõikidele kontsertidele − eriti nendele, mis on tasuta, sest selline võimalus avaneb harva."

Täna kell 19 saab Tartu ülikooli Narva kolledžis kuulata ETV tütarlastekoori esinemist.

Reedel, 12. juulil samal kellaajal esineb Toila pargi kohvikus Tartu bluusikitarrist Andres Roots, keda raamat "Eesti muusika 100 aastat" tutvustab kui Eesti kitarristide hulgas rahvusvaheliselt tuntuimat puhta bluusi mängijat.

Pühapäeval, 14. juulil kell 17 toimub Toila restoranis Mereresto meeleolukas kontsert, mis sobib igas vanuses popmuusikaaustajatele. Üles astuvad Uku Suviste (vokaal) ja Peter Põder (kitarr). Kõlavad nii Suviste enese looming kui ka head tuju tekitavad hitid teistelt autoritelt.

Samal päeval kell 20 annavad Narva-Jõesuus Nooruse spaahotellis kontserdi Liisi Koikson (vokaal) ja Joel Remmel (klaver). Sahtlist on välja otsitud senikuulmata omaloomingut ning tõlgendatakse ka kõnekaid lugusid Genialistide, Smilersi, Apelsini jt ansamblite repertuaarist.

Teisipäeval, 16. juulil kell 19 kõlab Kohtla-Järve kultuurikeskuses Ott Leplandi soolokontsert. 

Laupäeval, 20. juulil kell 17 toimub Mäetaguse mõisas hõrk prantsuse õhtu "Edith Piaf ja II maailmasõda", kus lauljatar Rebecca Kontus esitab akordioni, klaveri ja kontrabassi saatel Edith Piafi tuntumaid laule. Katkendeid Erich Maria Remarque'i "Triumfikaarest" loeb Rakvere teatri näitleja Üllar Saaremäe. Muusikud on Tiit Kalluste (akordion), Joel Remmel (klaver) ja Taavo Remmel (kontrabass).

Pühapäeva, 21. juuli õhtul kõlavad Toila sadamas rokk ja džäss Eesti muusikute Hendrik Sal-Salleri, Erko Laurimaa, Raivo Tafenau, Joel Remmeli, Peedu Kassi ja Kaspar Kalluste esituses. Kontsert "Toila sadama rock & jazz" algab kell 17. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles