Peipsi palub taas 175 kilomeetri pikkusesse toidulauda

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Eelmisel aastal avas Kuru villa Lendorava restorani, seekord tegutsetakse Kuru villa kodurestorani nime all, pakkudes omapüütud kaladest Peipsimaa maitseid: Peipsi kalasuppi, kalamuffineid ja kalapraadi. Kohapeal on ka paadi laenutamise võimalus.
Eelmisel aastal avas Kuru villa Lendorava restorani, seekord tegutsetakse Kuru villa kodurestorani nime all, pakkudes omapüütud kaladest Peipsimaa maitseid: Peipsi kalasuppi, kalamuffineid ja kalapraadi. Kohapeal on ka paadi laenutamise võimalus. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Augusti viimasel nädalavahetusel saab Peipsimaa meki keelele ühest kodurestoranist teise kulgedes. Kokku avatakse piki järvekallast kulgeval Peipsi toidu tänaval ligi poolsada ajutist restorani. 

Peipsi toidu tänav Vasknarvast Saaboldani pannakse püsti teist korda, aga sarnaselt mullusega pakutakse külalistele maitseelamusi piirkonnast pärit toorainest ja kohalike retseptide järgi valmistatud roogadest.

Lauale jõuab kõik, mis on püütud järvest, korjatud metsadest, põldudelt ning mida piirkonnas kasvatatakse ja toodetakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles