"Noortefestil" leidub meelelahutust igale maitsele

Põhjarannik
Copy
Järve linnaosa päeval lõid Kohtla-Järve noortekeskuse aktivistid head tuju kallistusi jagades. Ka "Noortefesti" jaoks on neil üllatusi varuks.
Järve linnaosa päeval lõid Kohtla-Järve noortekeskuse aktivistid head tuju kallistusi jagades. Ka "Noortefesti" jaoks on neil üllatusi varuks. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Laupäeval, 7. septembril toimub Kohtla-Järve noortekeskuse territooriumil (Maleva tn 49) järjekorras teine "Noortefest". 

Korraldajad on seadnud eesmärgiks pakkuda võimalikult mitmekesist meelelahutusprogrammi ja põnevat tegevust ning eredaid emotsioone kogu perele − ning mitte ainult noortekeskuse territooriumil, vaid ka linnas. Noortekeskuse juhi Alissa Linteri sõnul on oma osalemissoovist teada andnud üle 20 asutuse ja spordiklubi, seetõttu on kogu noortekeskuse ala kella 13-16 hõivatud.

"Telkides hakkavad toimuma meistriklassid ja muud interaktiivsed üritused, et kõik soovijad saaksid neist ka ise osa võtta. Muu hulgas korraldame põneva seiklusmängu ning kõige aktiivsemaid osalejaid, kes selle läbida jõuavad, ootavad kingitused," rääkis Linter.

Nagu ka möödunud aastal, saavad soovijad hobusega sõitu teha ning noortekeskuse territooriumile spetsiaalselt paigaldataval laval astuvad üles noored artistid. Kontserdikava lõpetab Tallinnast pärit laulja, telesaate "Eesti otsib superstaari" osavõtja Artjom Savitski. "Tulge tema hoogsate laulude saatel tantsima!" kutsub Linter.

Üritus on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles