Nikolai Pavlenko lükkab käima anekdootide karusselli

Põhjarannik
Copy
Nikolai Pavlenko on Kohtla-Järve lugemissaalis sage külaline.
Nikolai Pavlenko on Kohtla-Järve lugemissaalis sage külaline. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Reedel, 18. oktoobril kell 16 toimub Kohtla-Järve keskraamatukogu lugemissaalis Ida-Viru ajakirjaniku, tõlkija ja mitme raamatu autori Nikolai Pavlenko teemaõhtu "Naer on terviseks! Huumoriga läbi keeleõppe". 

Nikolai Pavlenko on ametis olnud mitme trükiväljaande juures, teiste seas ka Põhjarannikus, ning töötanud giidina. Alates 1980. aastatest tõlgib ta aktiivselt eesti keelest vene keelde, kusjuures mitte ainult proosat, vaid ka luulet. Lugemissaali alalised külalised on Pavlenkoga raamatukogus korduvalt kohtunud ning võinud veenduda selles, et tegemist on hea jutustajaga, kellel on alati käepärast võtta mõni lõbus eluline lugu, mis paneb naeratama, aitab leevendada pingeid ja köidab auditooriumi tähelepanu.

Kolleegid ei suuda Pavlenkot anekdootideta ette kujutadagi − mõni teemakohane ja olukorraga sobiv naljalugu on tal alati otsekui tagataskust võtta. Hiljuti andis ta välja kakskeelse huumorikogumiku "ANKA" ("Anekdoodikarussell"). Ilmunud on väljaande kolm numbrit ning eeloleval teemaõhtul toimub väljaande esitlus.

Ning muidugi lõbustab Pavlenko oma teemaõhtul publikut uute anekdootide ja humoreskidega − need kõlavad kahes keeles. Toimub huumoriviktoriin ning kõlavad lõbusate teoste salvestised Eesti populaarsete vokaal-instrumentaalansamblite esituses. 

Sissepääs üritusele on tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles