Kohtla-Järvel toimub vihmavarjude paraad

Põhjarannik
Copy
Vihmavarjude paraadil näeb kaunite sügiseste kaunistustega moodsaid aksessuaare.
Vihmavarjude paraadil näeb kaunite sügiseste kaunistustega moodsaid aksessuaare. Foto: Marco Tasase erakogu

Pühapäeval, 10. novembril kell 15 toimub Kohtla-Järve kultuurikeskuses kogu pere sügispidu "Vihmavarjude paraad". Kavas on meistriklassid, näitused, sügissoengute sõu ja põnev kontserdiprogramm. 

Kultuurikeskuse loominguline meeskond on kohtlajärvelastele ja linna külalistele ette valmistanud mitmesuguseid meelelahutusi, mis aitavad külma sügispäeva veidikene rõõmu ja soojust tuua. Kontsert algab suures saalis kell 15, ent korraldajad soovitavad kohale tulla veidi varem ning tutvuda 2. korruse fuajees väljas olevate näitustega.

Kujutava kunsti stuudio juhendaja Marina Seppar ja tarbekunstistuudio juhendaja Jurate Kastritskaja korraldavad suveniiride valmistamise meistriklassi, juuksurite erakool Maridel aga viib läbi sügissoengute sõu. Tekstiilnukkude austajad saavad tutvuda Svetlana Vetrova stuudios valminud interjöörinukkude näitusega. Fuajeesse pannakse üles sügisteemalised installatsioonid, mille taustal saab teha ilusaid fotosid perealbumi jaoks.

Suurepärase meeleolu loovad kontserdiprogrammis osalevad Kohtla-Järve kultuurikeskuse ning koolinoorte loomemaja tantsu- ja vokaalkollektiivid. Toimub peente ja ainulaadsete vihmavarjude ning sügissoengute defilee. Vaatajad kuulevad lugu vihmavarju leiutamisest ning tutvuvad selle aksessuaari prototüüpidega ja tänapäeva vihmavarjudega. Mõned õnnelikud publiku seast saavad vihmavarju kingituseks.

Pilet maksab 3 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles