Kutsehariduskeskus ootab talvelaadale

Põhjarannik
Copy
Jõhvis saab koos pagarite ja kokkadega piparkooke kaunistada.
Jõhvis saab koos pagarite ja kokkadega piparkooke kaunistada. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Ida-Virumaa kutsehariduskeskus korraldab detsembris Narvas ja Jõhvis traditsioonilise talvelaada.

Laupäeval, 7. detsembril kella 10-15 oodatakse külalisi Ida-Virumaa kutsehariduskeskuse Narva õppekohas aadressil Kreenholmi 45. Talvelaadal pakuvad Eesti, Läti, Leedu ja Venemaa kaupmehed ja käsitöölised tooteid igale maitsele. Üritust toetab Narva linnavalitsus.

Külastajad saavad osaleda kutsehariduskeskuse õpilaste-õpetajate korraldatavates põnevates meistriklassides ja töötubades. Huvilised saavad infot talvise vastuvõtu ja õppimisvõimaluste kohta, avatud on õppekauplus ja käsitöötuba. Toimub heategevusloterii, saadud tulu läheb MTÜ-le Narva Kassituba. Töötab õpperestoran Manufaktuur, kus pakutakse jõulumenüüd.

Viru jõululaat Jõhvis

Täpselt nädal aega hiljem, 14. detsembril kella 10-15 toimub üllatusi ja rõõmu pakkuv jõululaat Jõhvis Kutse tn 13. Oma tooteid pakub ligi 50 kaupmeest ja käsitöölist Eestist ja Lätist. 

Lisaks kauplemisele on laat täis vahvaid tegevusi kogu perele. Laada külastajatele pakutakse erisuguseid tooteid: kodutarbeid ja jõulukingitusi, maiustusi ja lihakraami, ehteid ja suveniire. Külastajad saavad osaleda IVKHK õpilaste-õpetajate korraldatavates põnevates meistriklassides ja töötubades, kus saab valmistada jõulukingitusi.

Lisaks viivad kutsehariduskeskuse õpilased läbi palju muid huvitavaid tegevusi. Koos pagarite ja kokkadega saab kaunistada piparkooke ning õpperestoran La Fourmi pakub maitsvaid jõuluroogi. Ehitajate töötoas "Dekoratiivviimistlus" on võimalik meisterdada, keevituseriala õpetajad aga ootavad huvilisi tegelema metallitöödega keevitussimulatsiooni õpitoas. Papa Carlo töötoas saab tutvuda puidutöötlusega, IT-entusiaste tervitab fotolabor ning juuksurite juures saab sättida soengut ja teha jõulumeiki. Nii mõnigi üllatus on varuks erilises "Imede laboris". Peale selle toimub Viru jõululaadal õnneloos ning kohale tuleb jõuluvana. 

Sissepääs on kõikjal tasuta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles