Vaba Lava Narva teatrikeskuses näeb "Tohuvabohu"

Põhjarannik
Copy
Nagu ühes õiges loos ikka, võidab hea lõpuks kurjuse.
Nagu ühes õiges loos ikka, võidab hea lõpuks kurjuse. Foto: Erakogu

Laupäeval, 21. detsembril kell 17 näeb Vaba Lava Narva teatrikeskuses kontsertetendust "Tohuvabohu", etenduse teises pooles saab kuulda Ida-Virumaa õpilaste kirjutatud muusikat.

Nagu ühes heas loos ikka, algab kõik maailmalõpuga. Inimesed ei ole muutnud oma elustiili: maailmas jätkuvad sõjad, on nälg, kliima soojeneb ja oodata on looduskatastroofi. Maailm läheneb hukule. Kõrgemate jõudude saadik edastab lõpuks sõnumi, et on vaja kuulutada välja avalik hange uue maailma loomiseks. Avalike hangetega on aga see oht, et osalema kipuvad väga erinevad pakkujad. Kes hanke võidab, seda näete juba etenduses… Aga nagu ühes õiges loos ikka, võidab hea lõpuks kurjuse.

Külalised! Valmistuge üheks tõeliseks seikluseks, sest laval sünnib järjest uus universum ja ka kõige suurem ime ei lase end oodata. Kontsertetenduse muusika on loonud Siim Aimla, Meeliann Kosk, Bianca Rantala, Ivonna-Ly Pachel, Eeva Trei, Helen Pokk, Laura Rulli ja Elina Salumäe. Stsenaariumi ja laulutekstide autor on Jürgen Rooste, muusikajuht ja lavastaja Siim Aimla, koreograaf Natalja Varkki, dirigendid Teno Kongi ja Bianca Rantala, videoinstallatsioonide autor Erik Heinsalu ning produtsent Vassili Golikov.

Kontsertetenduse teises pooles saab kuulda Ida-Virumaa õpilaste kirjutatud muusikat. Lauljaid saadab Kohtla-Järve gümnaasiumi orkester ja muusikalis teeb kaasa Georg Otsa nimelise Tallinna muusikakooli bänd. 

Kontsertetendus "Tohuvabohu" sündis projekti "Loomingulised Eestimaa noored 2019" raames, mille eesmärk on edendada noorte loovust, luues kolm noorte galakontsertetendust/tantsulavastust. Projekti raames toimunud loovtöötubade sari oli suunatud nii noortele kui ka loovspetsialistidele, et jagada häid kogemusi, samuti inspireerida noori esinema lühietenduste või sketšidega. Parimad valis žürii osalema kontsertetendustel Tartus, Narvas ja Tallinnas. Ettevõtmise korraldaja on Sillamäe lastekaitse ühing. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles