Narvalased tervitavad kevadet Terem Quarteti muusikaga

Põhjarannik
Copy
Terem Quartet
Terem Quartet Foto: murmansound.ru

Pühapäeval, 1. märtsil kell 16 toimub Narvas Geneva kontserdimajas rahvusvahelisele naistepäevale, 8. märtsile pühendatud kontsert. Säärase muusikalise kingituse teeb narvalastele naistepäeva puhul Peterburi tuntud muusikakollektiiv Terem Quartet.

30 tegevusaasta jooksul on see unikaalne ansambel andnud üle 3000 kontserdi, sõitnud läbi 65 maailma riiki ning salvestanud kakskümmend plaati. 

Kavas oleva kontserdiprogrammi raames esitab Terem Quartet instrumentaalhitte, ladinaameerika armastuslüürikat, vanu romansse ja estraadipalu. Solistidena on esinema kutsutud Carlos D'Onofrio ja Jelena Kolomijtseva.

Carlos D'Onofrio on sündinud Buenos Aireses ning edendas kuni 2008. aastani edukalt oma karjääri Argentinas. D'Onofrio on kontsertidega üles astunud New Yorgis, kus kriitikud nimetasid teda "musta sameti värvi tämbriga unikaalse hääle omanikuks". 2009. aastal kolis D'Onofrio Peterburi ning tegi oma debüüdi Maria teatris, kus ta on ametis tänini, ühitades etendustes osalemist aktiivse kontserttegevusega.

Jelena Kolomijtseva on lõpetanud Gnessinite-nimelise Venemaa muusikaakadeemia. Ta on Itaalias, Austrias ja Ukrainas toimunud rahvusvaheliste konkursside laureaat. Kolomijtsevat peetakse hiilgavaks sopraniks, Eesti parimaks vene klassikalise laulu kooli esindajaks.

Pilet maksab 10 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles