Oru pargi promenaad pakub muusika- ja kinoelamusi

Põhjarannik
Copy
Oru pargi promenaadi kontserdile otsitakse alati erilisi kooslusi; tänavu on lava Inga ja Tanel Padari päralt.
Oru pargi promenaadi kontserdile otsitakse alati erilisi kooslusi; tänavu on lava Inga ja Tanel Padari päralt. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Taasiseseisvumispäeval oodatakse juba 24. korda promeneerima Toila Oru parki, kus seekord kõlab kaunis muusika Inga, Tanel Padari ja Meisterjaani esituses. 

Põhikontsert algab kell 17, mil Tanel Padar ja Inga toovad kuulajateni nii Taneli kui ka teiste artistide unustamatud hitid läbi aegade. Toila valla kultuurijuht Kaisa Pukk ütles, et on soovinud näha Ingat esinemas "Sadamajazzil" ja Tanel Padarit promenaadil, aga siiani pole see eri põhjustel õnnestunud. Nüüd astub uudne kooslus üles promenaadi kontserdil.

"Ei tahaks tuua promenaadile kontserti, mis tuuritab üle Eesti. Promenaadil võiks olla midagi erilist," põhjendas Kaisa Pukk. Lauljaid saadab selleks etteasteks kokku pandud bänd koosseisus Jakko Maltis (klahvpillid), Peedu Kass (bass), Kaspar Kalluste (trummid), Siim Aimla (puhkpillid) ja Eric Kammiste (kitarr). Kontserdialal on avatud retrokokteilibaar ja sušikohvik.

Kell 19 toimub Oru pargi promenaadi lisakontsert: Hõbeallika koopa ees musitseerib Meisterjaan. Kell 21.30 näeb Pargi kohviku vastas rohealal filmi "Georg". 

Promenaadi külalistel on põhjust tulla kohale juba südapäeval, kui algab miniregatt Toila rannikuvetes ning noored purjetajad pakuvad lummavat vaadet. Kell 14 ootab aga vastaseid Eesti esimaletaja, üheksakordne Eesti meister ja rahvusvaheline suurmeister Kaido Külaots.

Kogu päeva jooksul kuni kella 21ni saab laenutada virtuaalprille ning lasta end audiogiidil viia uuendatud vaadetega ajarännakule Eesti Vabariigi esimese presidendi valdustesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles