Peipsi kutsus nädalavahetusel maitseelamuste rännakule

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Eva Linda Roost ja Alar Ploom kinnitasid oma kogemusest, et tore on mööda teiste avatud kohvikuid käia, aga ise on veel toredam teha.
Eva Linda Roost ja Alar Ploom kinnitasid oma kogemusest, et tore on mööda teiste avatud kohvikuid käia, aga ise on veel toredam teha. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Alar Ploom töötab metsas ja Eva Linda Roost on Rakvere vallavalitsuses kultuuritöötaja, aga kord aastas jagavad nad Peipsimaa maitsete austajatega oma kokakunsti. Seekord tegid nad seda päästmist vajavate loomade heaks.

Rannapungerja jõe ääres asuvas Lemmaku puhkemajas igapäevaselt külastajatele sööki ei serveerita − ööbijad toitlustavad end nendele sisustatud köögis ise. Tänavusel Peipsi toidu festivalil avas seal uksed restoran Hea Tegija, mille kasum annetatakse Eesti loomakaitse seltsile.

Vabatahtlike meeskond

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles