Kohtla-Järvel ründas nooruk täiskasvanut kurikaga

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

1. detsembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Keskalleel lõi 17aastane noormees kurikaga 28aastast meest. Politsei pidas nooruki kahtlustatavana kinni.

Poest varastati tööriistu

1. detsembril alustati kriminaalmenetlust selle kohta, et Jõhvi Narva maantee kauplusest varastati 22. novembril tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 372 eurot.

Kelmid jätkavad küberpettusi

1. detsembril alustati Jõhvi politseijaoskonnas kriminaalmenetlust juhtumi kohta, kus 61aastasele mehele helistas väidetav pangatöötaja, kes veenis kannatanut andma oma internetipanga andmeid, ning kelm sooritas kannatanu tahte vastaselt tema kontolt 6050 euro suuruse ülekande.

30. novembril laekus Narva politseijaoskonda avaldus, et mees sai kõne tundmatult inimeselt, kes pakkus oma abi rahaliste probleemide lahendamisel. Kannatanult küsiti tema Smart-ID koode, mille mees ka andis. Seejärel võeti kannatanu nimele 1310 euro suurune laen.  

Noorukid ründasid Kohtla-Järvel 

30. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Järveküla tee maja juures lõid 18- ja 20aastane mees kolmandat meest, tekitades kannatanule kehavigastusi. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Äpardunud ärandaja lõhkus auto

30. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selle kohta, et Narvas lõhuti Kreenholmi tänaval maja juurde pargitud sõiduauto Smart aken ning üritati sõidukit ärandada. Kahju on ligikaudu 1400 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles