Jõhvi pargis algab suvemuusika kontsertide sari

Põhjarannik
Copy
Suvemuusika sarja avakontserdil esineb kaevurist laulja Aleksander Lassikov, kelle hoogsad lood toovad ka kuulajad tantsu keerutama.
Suvemuusika sarja avakontserdil esineb kaevurist laulja Aleksander Lassikov, kelle hoogsad lood toovad ka kuulajad tantsu keerutama. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Neljapäeval algav suvemuusika kontsertide sari annab juurde põhjuse, miks tasub tulla uudistama põhjaliku uuenduskuuri läbi teinud Jõhvi parki.

Avakontserdil tulevad lavale põhiliselt tantsumuusikat esitavad Tallinna laulja Sergei Maasin ja Ida-Virumaa kaevurist laulja Aleksander Lassikov, kes on saanud aastakümnetega populaarseks paljudel kohalikel üritustel esinemistega. Peale lauljate esineb ka Tammiku tantsurühm.

Jõhvi pargi suvemuusika kontsertide sari

* 8. juulil kell 18 Sergei Maasin ja Aleksander Lassikov, tantsurühm Tammiku

* 22. juulil kell 18 ansambel Laine ja Voldemar Kuslap, tantsurühm Jõhvikamoos

* 5. augustil kell 18 Luisa Rõivas ja Laur Rämmal, ansambel Konzales ja tantsurühm Gevi

22. juulil, kui tähistatakse Jõhvi linnaõiguste taastamise 30. aastapäeva, tulevad esinema maestro Voldemar Kuslap ja igihaljas, juba 60 aastat tegutsev ansambel Laine ning kohalik tantsurühm Jõhvikamoos.

5. augustil on lava lauljatar Luisa Värgi ja teda saatva Laur Rämmali ning Jõhvi ansambli Konzales ja tantsurühma Gevi päralt.

Suvemuusika sarja kokkupanemisel lähtus korraldaja Anne Uttendorf, et tuntumate külalisartistide kõrval esineksid ka kohalikud muusikud ja tantsijad. "Publik tuleb väga hea meelega vaatama ja kuulama ka oma tuttavate esinemist. Kavad on sellised, et saab muusikat kuulata, aga ka ise tantsu lüüa," rääkis ta.

Suvemuusika sari toimub Jõhvi pargis teist aastat järjest. Mullu külastas iga kontserti üle paarisaja inimese. Üle-eelmisel aastal renoveeriti laululava, viimase aasta jooksul on pargis uuendatud palju kõnniteid, rajatud mänguväljak ning peagi valmib ka purskkaev.

"Jõhvi inimestele on park populaarseks jalutamispaigaks saanud. Kontserdid annavad lisapõhjuse parki tulla," ütles Uttendorf, kelle sõnul on lisaks kolmele suvemuusika kontserdile laululavale planeeritud veel teisigi üritusi. Näiteks augusti teises pooles peaks seal toimuma festival "Kirde Rock".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles