Valastel tegevust alustanud toitlustaja müügikoht reostati haisva lägaga

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Aivar Tamm müüs tänavu suvel oma toidukaubikust grillkana, burgereid, suupisteid ja jooke Toila rannas. Ilmade jahenedes, kui rannas rahvast vähemaks jäi, soovis ta müüki jätkata Valaste joa juures ning sai vallavalitsusest selleks ka heakskiidu. Nüüd kahtlustab ta, et üle tee asuv kohvik tahab teda välja süüa.
Aivar Tamm müüs tänavu suvel oma toidukaubikust grillkana, burgereid, suupisteid ja jooke Toila rannas. Ilmade jahenedes, kui rannas rahvast vähemaks jäi, soovis ta müüki jätkata Valaste joa juures ning sai vallavalitsusest selleks ka heakskiidu. Nüüd kahtlustab ta, et üle tee asuv kohvik tahab teda välja süüa. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kahel hommikul järjest avastas Toila vallas Valaste joa juures oma toitlustuspunkti avanud väikeettevõtja Aivar Tamm, et keegi on öösel tema müügipunkti juurde laotanud jäledalt haisvaid jäätmeid. Ta kahtlustab üle tee asuva kohviku omanikku, viimane nimetab neid kahtlusi hobuse unenäoks.

Selle nädala teisipäeva hommikul sõitis Aivar Tamm oma toitlustusautoga Valaste joa juures asuvasse parklasse, nagu ta oli teinud juba mitmel eelnenud päeval. "Panin kõik valmis, kui tundsin, et midagi haiseb jubedalt. Mõtlesin, et mis see küll olla võiks. Mul endal on kõik värske kraam," meenutas ta.

Haisvad jäätmed müüri ääres

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles