Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto

Idavirulased lasid muusikaväljakul eri rahvaste toitudel hea maitsta
Pildigalerii

Lidia Grigorjeva (vasakul) tutvustab traditsioonilisi tšuvaši roogi. FOTO: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Pühapäeval täitus Jõhvi muusikaväljak telkidega, mille kohal hõljusid pirukate ja muude maiuspalade hõrgutavad aroomid − käima läks traditsiooniline vähemusrahvuste kultuurifestival "Rahvuskultuuride loomepada". Huvilisi ja maiustajaid jagus sel päeval nii muusikaväljakule kui ka kontserdimajja küllaga.

Tellijale Tellijale

Peomelu läks väljakul lahti kell kaheksa hommikul: festivalil osalejad püstitasid telke ja tegid muid ettevalmistusi. Kõikjal levisid säärased aroomid, et toidutelkidest niisama mööda jalutada oli lihtsalt võimatu − inimesed astusid ligi ja pärisid, millal juba mekkida saab. Paljud ei hakanud festivali ametlikku avamist ära ootamagi: niipea kui kõik valmis oli, läks degusteerimine lahti − ja nii aktiivselt, et neile, kes veidi hilisemaks jäid, toitu ei jagunudki.

Tagasi üles
Back