VALIMISED Konkurendid lõid Keskerakonna Kohtla-Järve võimukindlusesse laia mõra

Erik Gamzejev
Copy
Kohtla-Järvet palju aastaid valitsenud Ljudmila Jantšenko, Valeri Korbi ja Riina Ivanova trio häältesaak jäi viimastel valimistel enneolematult tagasihoidlikuks. Neist parimana sai Ivanova vaid 199 häält. Nüüd hääletasid volikogus osad oma keskerakondlased selle poolt, et Jantšenko ja Ivanova jääksid ilma abilinnapea ametitest.
Kohtla-Järvet palju aastaid valitsenud Ljudmila Jantšenko, Valeri Korbi ja Riina Ivanova trio häältesaak jäi viimastel valimistel enneolematult tagasihoidlikuks. Neist parimana sai Ivanova vaid 199 häält. Nüüd hääletasid volikogus osad oma keskerakondlased selle poolt, et Jantšenko ja Ivanova jääksid ilma abilinnapea ametitest. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Veerand sajandit ülekaalukalt üksi Kohtla-Järvet valitsenud Keskerakond peab nüüd hakkama otsima, keda veel kampa võtta, et võimule jääda.

Kuigi Keskerakond võitis Kohtla-Järvel ka seekord valimised, kogudes 42 protsenti häältest ja saades 25kohalises volikogus 12 kohta, on selline tulemus siiski kaotuse maiguga. Neli aastat tagasi tuli hääli üle 66 protsendi ja volikogus oli kuus kohta rohkem.

Keskerakonna vanad liidrid põrusid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles