Rein Rannap esitab Kohtla-Järve gümnaasiumi klaveril oma uusimaid heliteoseid

Põhjarannik
Copy
Rein Rannap.
Rein Rannap. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Laupäeval, 19. veebruaril esitab pianist ja helilooja Rein Rannap avalikul kontserdil Kohtla-Järve gümnaasiumi aatriumis heliloomingut oma värskeimalt plaadilt "Ikka ja alati".

Kontsert "Ikka ja alati" lubab erakordsust nii kõlaliselt kui visuaalselt. Rein Rannap esitab kavas unikaalses, eri muusikažanre sulandavas neoklassikalises stiilis loodud kauneid ja hingerahu pakkuvaid teoseid. Kontserdil toetavad seda muusikat spetsiaalselt selle programmi jaoks filmitud lummavad droonivideod Eesti puutumatust loodusest. Klaverikõla täiendavad eelsalvestatud elektroonilised kõlamaastikud. Selle kava imeliselt meloodiline ja mõtlik muusika, mis on jäädvustatud ka heliplaadile, annab kuulajale võimaluse sisemise rahu kogemiseks, mis on eriti hinnaline meid ümbritsevatel ebakindluse aegadel.

Mõned aastad tagasi kogus Kohtla-Järve gümnaasium toetust, et soetada uus Estonia kontsertklaver. Edukas kampaania päädis Mihkel Polli klaverikontserdiga kooli avaaktusel. Juba Poll sõnas, et hea pilli olemasolu on väga väärtuslik, kuna see loob võimaluse teisigi tippinterpreete kontserti andma kutsuda. Kui tol päeval võis see tunduda kauge tulevikumuusikana, siis Rein Rannapi kontserdiga saab unistus teoks.

Kohtla-Järve gümnaasiumi aatriumis aset leidev kontsert on avatud kõigile muusikaaustajatele. Pileti hind on 10 eurot. Sündmusel järgitakse kõiki kehtivaid COVID-19 leviku vältimiseks kehtestatud piiranguid ja käitumisjuhiseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles