Presidendilt teenetemärgi saanud Natalia Nikitina: "Teen lihtsalt oma igapäevast tööd"

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Natalia Nikitina märgib, et ehkki arstid juba oskavad koroonaviirust ära tunda ja koroonahaigeid ravida, on end lõdvaks lasta veel liiga vara.
Natalia Nikitina märgib, et ehkki arstid juba oskavad koroonaviirust ära tunda ja koroonahaigeid ravida, on end lõdvaks lasta veel liiga vara. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

2022. aasta veebruaris tunnustas Eesti Vabariigi president Ida-Viru keskhaigla nakkushaiguste arsti Natalia Nikitinat Eesti Punase Risti IV klassi teenetemärgiga. Koroonaosakonnas töötav Natalia Nikitina ütleb, et praegusel arstide põlvkonnal puudus pandeemiatega kokkupuutumise kogemus ning uue viiruse levides tuli kõike käigupealt õppida.

Olete meedias öelnud, et uudis teenetemärgi saamise kohta šokeeris teid. Loodetavasti ikka heas mõttes?

Muidugi. Sain sellest teada ajakirjanikelt ning küsisin esmalt isegi üle, kas jutt käib tõesti minust. Sest ma ei ole ju midagi erilist teinud − teen lihtsalt oma igapäevast tööd. Koroonaajal on pinged muidugi kõvasti kasvanud, kuid raskustest aitab üle saada kogu meie kollektiiv − sanitaridest peaarstini välja. Pere toetab samuti ning üheskoos tuleme toime.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles