Andres Puustusmaa ja Kirill Käro rääkisid Kohtla-Järve noortele näitlejatööst ja elust Venemaal

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Andres Puustusmaa ja Kirill Käro vastasid Kohtla-Järve gümnaasiumis küsimustele nii filmimaailma kui ka Venemaa elu kohta.
Andres Puustusmaa ja Kirill Käro vastasid Kohtla-Järve gümnaasiumis küsimustele nii filmimaailma kui ka Venemaa elu kohta. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Neljapäeval käisid Kohtla-Järve gümnaasiumis noortega kohtumas Venemaalt Eestisse naasnud filmitäht Kirill Käro ning pikalt Moskvas elanud ja töötanud filmilavastaja ja näitleja Andres Puustusmaa. Kõneldi elust Venemaal ja näitlejatööst, puutumata ei jäänud ka sõjateemad.

Ühes tuntud filmimeestega käis Ida-Virumaal kultuurist ja loomingust rääkimas poliitikategelane, endine siseminister Andres Anvelt. Esimene kohtumine möödus Kohtla-Järve gümnaasiumis, kus kõneldi palju kinost ja näitlejatööst ning puudutati ka päevakajalisi sündmusi.

"Me tulime siia, sest tahame väga, et meie riigis ei juhtuks sama, mis meie naabritel. Soovime, et inimesed mõtleksid ja analüüsiksid rohkem. Ei ole vaja kedagi milleski süüdistada, vaid mõista ja tunda, et kõik me siin oleme ühtsed."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles