Jõhvi päeval tulevad külla Volgad, trikikool ja Swingers

Põhjarannik
Copy
Birgit Sarrap esineb koos ansambliga Swingers laupäeva õhtul Jõhvi muusikaväljakul.
Birgit Sarrap esineb koos ansambliga Swingers laupäeva õhtul Jõhvi muusikaväljakul. Foto: Remo Tõnismäe /Scanpix

Jõhvi tähistab oma päeva laupäeval, 18. juunil päev läbi kestvate üritustega, mis hõlmavad nii Volgade ringsõitu ja näitust, perekond Vaheri trikikooli, ansambli Swingers kontserti, spordivõistlusi kui ka palju muud.

Päeva tähistamine algab kell kümme hommikul Jõhvi lääneservas ringristmikul oma vapilooma hirve kuju teretamisega. Kell 12.30 alustavad Ediselt ringsõitu Volgad, mis jõuavad kolonnis mööda linna tänavaid tiirutades Keskväljakule, kus neid tervitab kontserdiga Jõhvi bigbänd.

Kell 11 algavad viadukti juures olevas parklas tänavakorvpalli- ja tänavajalgpallivõistlused. Vallamajas arutletakse samal ajal arengukonverentsil Jõhvi tuleviku üle. Raamatukogu avab kell 11.30 näituse "Vanake Jõhvi", kus saab fotodelt vaadata, milline nägi Jõhvi välja aastakümneid tagasi.

Muusikaväljakul kell 17 algaval peoõhtul toimetab Aita ja Vello Vaheri trikikool ja avatakse lasteala. Kontserdil astuvad üles rahvakultuurikollektiivid ning ansamblid Bliss ja Swingers, mille solistideks on seekord Birgit Sarrap ja Mikk Saar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles