Rabatalus kantripeol selguvad sitkeimad tantsijad ja mudajalgpallurid

Põhjarannik
Copy
Kaks aastat tagasi Rabatalusse rajatud mudajalgpalliväljakul on juba peetud hulganistis meeleolukaid matše.
Kaks aastat tagasi Rabatalusse rajatud mudajalgpalliväljakul on juba peetud hulganistis meeleolukaid matše. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Suurtest teedest kaugel eemal Muraka raba servas asuvas Rabatalus vallandub laupäeval kantrijämm, kus lisaks tantsumaratoni kõige vastupidavamatele tantsijatele selguvad ka tšempionid mudas suustamises ja jalgpallis.

Rabatalu peremees Ronaldo Sildnik on 6. augustiks pannud kokku kirju kava, millest ta ootab osa saama sadu kantrist kõige laiemas mõttes huvituvaid inimesi.

Mõned aastad tagasi talu õule spetsiaalselt rajatud mudajalgpalliväljakul toimub Saaremaa kangete naiste ja kohaliku esinduse maavõistlus. Samal platsil saavad osalised proovida oma võimeid lumelaudadega kulgemise osavuses ja kiiruses.

Kirveheitmise ja ammulaskmise eestvedaja Meelis Pällo näitab nende efektsete alade kunsti. Meistrimees Priit Orav õpetab laastukatust tegema. Ohutusega seotud teemasid tutvustavad nii päästjad kui kiirabitöötajad.

Peo läbivaks tunnuseks on kantrimuusika. Kell 15 alustab Eesti veteranbänd Vanaviisi ja jätkab selle žanri Ida-Virumaa legend ja valitseja Detail, kes on taluperemehe sõnul lubanud mängida kasvõi hommikuni, kui tantsumaratonil osalejad vastu peavad.

Peol valitakse kõige seksikamad kantripoiss ja -tüdruk ning lühima ja ägedama miniseeliku kandja. Üheks suurt elevust tekitavaks võistluseks peab Sildnik sügavkülmast väljavõetud T-särgi selgaajamist aja peale.

Sildniku sõnu on katuse all olevad ööbimiskohad Rabatalus juba kõik broneeritud, aga telklaagris on veel ruumi küllalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles