Pühajõe krossirajal mürisevad mootorid terve nädalavahetuse

Põhjarannik
Copy
Põnevaid starte jätkub Pühajõe krossirajale terveks nädalavahetuseks.
Põnevaid starte jätkub Pühajõe krossirajale terveks nädalavahetuseks. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

13. ja 14. augustil tasub kõigil motokrossisõpradel seada sammud Pühajõe krossirajale, kus peetakse Eesti noorte motokrossi karikavõistluste neljas etapp. Lisaks päevasele tõsisele võidu peale spordile on laupäeva õhtul offroad´i võistlus autodele ja ATVdele ning seejärel The Tuberkuloitedi kontsert.

Laupäeval, 13. augustil on startide algus kell 11. Eesti noorte karikavõistluste IV etapi raames on rajale oodata noori motosportlasi quad´idel. Teiste seas on esindatud Pühajõe MK poisid Oliver Toovis, Rainis Liiva, Hendrik Markus Lehtla, Oliver Evard ja Kristen Uustal, kes teevad oma debüütstardi.

Laupäeval võistlevad rajal ka kohalikud motosportlased soolomootorratastel, teiste hulgas Pühajõe MK sportlased Fred-Georg Pääro ja Riho Unt. Laupäeva õhtul kell 19 on offroad´i võistlus autodele ja ATVdele. Võistlusel saab vaadata mudas mürgeldavaid sõidukeid.

Peale selle toimub laupäeva õhtul Pühajõe motokrossil esimest korda ka vabaõhukontsert, kus esineb ansambel The Tuberkuloited. Kontserdile pääseb motokrossi piletiga, aga soetada saab ka eraldi kontserdipileti.

Pühapäeval, 14. augustil peetakse MX-liiga ning quad´ide ja külgkorvide karikavõistluste VI etapp, startide algus on kell 11. Quad´ide masinaklassis astub starti valitsev Eesti meister Priit Järvloo ning külgkorvide klassis lähevad rajale Gert Gordejev ja Kaspars Stupelis. Koostöös Stokkeriga loositakse võistlejate ja pealtvaatajate vahel välja Kärcheri survepesur.

Põnevus on garanteeritud igale maitsele − tule ela omadele kaasa! Motokrossi piletiga pääseb kõikidele eelmainitud üritustele mõlemal päeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles