Sigwaris teatakse hea vorsti saladust: puhas liha ja õige lepasuits

Külli Kriis
, ajakirjanik
Copy
Nii sünnib Krakovi vorst: Ljubov täidab vorstipritsist seasooli, Anneli keerutab need parajateks juppideks ja Egon sätib rõngad suitsuahju viimiseks valmis.
Nii sünnib Krakovi vorst: Ljubov täidab vorstipritsist seasooli, Anneli keerutab need parajateks juppideks ja Egon sätib rõngad suitsuahju viimiseks valmis. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

"Meie toodete kõrge kvaliteedi ja omapära tagavad oma tooraine, täpne retseptuur, minimaalselt lisaaineid, elus tuli, ehe lepasuits ja inimkäe puudutus," tutvustab Ida-Virumaa ainuke, Sigwari lihatööstus end oma kodulehel. Käisime Maidlas vaatamas, kuidas Varja farmi sigade lihast vorst saab.

Sigwari Maidla vorstitsehhis algab tööpäev varakult, juba kell seitse.

"Minu hommikud algavad nimekirjaga: vaatan üle laohoidja jäetud nimekirja, milliseid tooteid ta tahab sel päeval lattu saada," ütleb vorstitsehhi tehnoloogi kohusetäitja Anneli Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles