Kaunite kodude omanikud said tunnustamisest vunki juurde

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
OLULINE ON NII LÕHN KUI MAITSE: Julija Šapovalova tutvustab järjekordset sorti, sel korral õunamünti "Pinedo", mille sobivust teejoogina saab kohe proovida. "See on väga ilus sort ja seda saab kasutada roogade ning kokteilide kaunistamiseks." Hindajate arvates lõhnab see paremini, kui maitseb.
OLULINE ON NII LÕHN KUI MAITSE: Julija Šapovalova tutvustab järjekordset sorti, sel korral õunamünti "Pinedo", mille sobivust teejoogina saab kohe proovida. "See on väga ilus sort ja seda saab kasutada roogade ning kokteilide kaunistamiseks." Hindajate arvates lõhnab see paremini, kui maitseb. Foto: Sirle Sommer-Kalda / Põhjarannik

Tänavuse "Kauni kodu" konkursi maakonna tänusündmust võõrustasid Julija Šapovalova ja Dmitri Smoljakov, kes pälvisid omavalitsusliidu tänukirja. Et noor pere peab kodu kõrval Hansu puukooli, said kirglikud aiapidajad ühtlasi oma taimevarusid täiendada.

"Väga inspireeriv − nii koduümbrus kui see, millega pere tegeleb. Kindlasti hoiame silma peal," lubas Ida-Virumaa omavalitsusliidu heakorrakomisjoni esimees Piret Anvelt, kui hindajad suvel Mäetagusel Hansu talus käisid.

Eelmisel pühapäeval oli põhjust tagasi tulla, sest omavalitsusliit korraldas Hansu talus oma tänusündmuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles