Kohtla-Järve kultuurikeskus kutsub jõululaadale

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Selle talvekompositsiooni autor on Natalia Prilipko, kes on Kohtla-Järve kultuurikeskuse tarbekunstistuudios Jurate Kastritskaja käe all pikka aega harjutamas käinud.
Selle talvekompositsiooni autor on Natalia Prilipko, kes on Kohtla-Järve kultuurikeskuse tarbekunstistuudios Jurate Kastritskaja käe all pikka aega harjutamas käinud. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kohtla-Järve kultuurikeskus korraldab laupäeval, 3. detsembril kella 11−15 jõululaada ning kutsub käsitöö- ja jõulutoodete müüjaid oma kaupu tutvustama ja müütama. Kauplemiskoht antakse müüjatele tasuta.

Kultuurikeskus korraldab jõululaata oma seinte vahel esimest korda.

"Tahtsime detsembrikuud kuidagi mitmekesistada ning korraldada midagi uut, mitte väga kulukat, kuid köitvat," rääkis üks korraldajatest Jurate Kastritskaja. "Nõnda otsustasimegi teha käsitöölaada. Paljud valmistuvad praegu pühadeks: ühed meisterdavad, teised otsivad kingitusi või häid kingiideid... Meie toome nad kõik oma katuse alla kokku."

Kastritskaja sõnul oli esmaspäeva keskpäevaks avaldanud soovi laadal osaleda 25 inimest, ent nimekiri on endiselt avatud ja täieneb pidevalt. Kultuurikeskuse ringides ja stuudiotes käib harjutamas rohkelt andekaid inimesi ning mõned neist on samuti osalemisavalduse esitanud.

Müüjad mahutatakse ära teise korruse fuajeesse. Kui seal laudade jaoks ruumi nappima peaks, siis võib neid paigutada ka koridoridesse − korraldajad leiavad kindlasti koha kõigile soovijaile.

Laadalistele toimuvad ka meistriklassid, peomeeleolu loovad isetegevuskollektiivid. Kehakinnituseks pakutakse kuuma glögi ja maiustusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles