Purtse linnuse õuel tuleb saunaralli

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Purtse linnuse restorani Von Taube pidaja Mihkel Luus kutsub laupäeval saunafestivalile, mille oluline osa on söök-jook ja meelelahutus.
Purtse linnuse restorani Von Taube pidaja Mihkel Luus kutsub laupäeval saunafestivalile, mille oluline osa on söök-jook ja meelelahutus. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Purtse linnuse õu muutub laupäeval sauna- ja tünnimaailmaks, kus lisaks higistamisele saab head sööki-jooki ja meelelahutust.

Mihkel Luus, kes peab Purtse linnuses restorani Von Taube, otsustas, et ei saa alanud sauna-aastast kõrvale jääda ja korraldab saunafestivali oma õuel.

Tulemas on vähemalt neli sauna ja neli tünni. Näiteks vurab oma ratastel saunaga kohale kaitseliit, samuti toob oma kümblusasutused Rabatalust kaasa päevajuht Ronaldo Sildnik. Tünnides saab liguneda nii soojas kui ka külmas vees.

Saunatamise vahepeal saab hea-paremaga keha kinnitada. Samuti on päevakavas võistlused ja mängud, elav muusika ansamblilt Detail ning õhtusimman AERuga. Ainult lumelinna ehitus on vähese lume tõttu kahtluse all.

"Kaasatud on kõik Purtse kohalikud ettevõtted: Purtse vineerikoda valmistab auhinnad, Purtse pruulikoda müüb oma õlut ja Purtse Metall valmistab lamba küpsetamise aluse, et saaks terve lamba vardasse ajada. Ametis on ka Purtse vabatahtlikud päästjad, kes vastutavad vee eest. Kindlasti tuleb äge kogupereüritus," lubas Mihkel Luus.

Saunafestival algab kell 14 ja sissepääs on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles