Mis algab, kui soolaleivapidu lõpeb? Rakvere teater toob Kohtla-Järvele "Alguse"

Põhjarannik
Copy
London. 2015. Sügis. Öö. Laura (38) juures on just lõppenud soolaleivapidu. Kõik on lahkunud. Danny (42) joob veel oma õlle lõpuni ja... Osades Andres Mähar ja Silja Miks.
London. 2015. Sügis. Öö. Laura (38) juures on just lõppenud soolaleivapidu. Kõik on lahkunud. Danny (42) joob veel oma õlle lõpuni ja... Osades Andres Mähar ja Silja Miks. Foto: Kalev Lilleorg

"David Eldridge'i "Algus" on seda tüüpi lavalugu, mis peaks täiskasvanud publikule meeldima ja sisuliselt korda minema. Eelkõige tänu samastumisvõimalusele, mida naise ja mehe kohtumine sisaldab," ütleb teatrikriitik Pille-Riin Purje Rakvere teatri lavastuse kohta, mida näeb 1. märtsil Kohtla-Järvel.

Räägitakse, et vastandid tõmbuvad. Uudishimu on võimas magnet − vähemalt üheks õhtuks. Aga kui esmane uudishimu saab rahuldatud? Kuidas leida siis ühisosa, mis paarisuhtes edasi viiks?

Kas vein või õlu? Kas külmkapp on pooltühi või pooltäis? Palud sa pidevalt vabandust? On sul "suhtlusradar" või mitte? Kas päris- või netikohtingud? Oled sa lohakas või korraarmastaja? Otsekohene või pelglik? Aval või kinnine? Mänguline või surmtõsine? Vaatad tantsusaadet või vihkad seda? Oled poliitiline või saadad poliitika pigem kuu taha? Lembe või eemalehoidev? Ülemus või alluv? Abielus või vallaline? On sul lapsi või pole? Tahad sa neid saada või ei tea ise ka enam, mida tahta? Oled enesekindel või lödisev? Vedel muna või kõvakskeedetu? Kas kõikmõeldavad suhtesobivuse testid meenutavad sulle ülekuulamist? Kas armastus esimesest pilgust on olemas?

"Sõltumata vastustest, mida annad ülaltoodud küsimustele, usume, et lavastus "Algus" sobib sulle, kui sind huvitab edasimineku võimalus," ütleb Rakvere teatri turundusspetsialist Evelin Rikma.

Vastuseid, mida annavad lavastuse tegelased Laura ja Danny, saad kuulda kolmapäeval, 1. märtsil Kohtla-Järve kultuurikeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles