"Noortefest" kolib tänavu Ahtme linnaväljakule

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Spordiklubide demonstratsioonesinemised on "Noortefestil" alati rohkelt osavõtjaid ja pealtvaatajaid kogunud.
Spordiklubide demonstratsioonesinemised on "Noortefestil" alati rohkelt osavõtjaid ja pealtvaatajaid kogunud. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Laupäeval, 9. septembril toimuv järjekorras neljas "Noortefest" peetakse tänavu esimest korda väljaspool Kohtla-Järve noortekeskuse territooriumi − Ahtme keskväljakul.

Kolm aastat järjest on laste ja noorte vaba aja veetmise võimalusi tutvustavat festivali peetud noortekeskuse territooriumil. Ent keskuse direktor Alissa Linter märkis, kuna Ahtmes on nüüd suur ja ilus väljak, siis otsustasid nad oma traditsioonilise ürituse tänavu seal korraldada.

"Püüame pidevalt areneda ning soovime oma festivali linnaväljakul korraldades seda veelgi põnevamaks ja rahvarohkemaks muuta," märkis ta.

Korraldajad püstitavad linnaväljakule mitu temaatilist ala, kus huviringid, spordiklubid ja kultuuriasutused oma tegevust ja saavutusi tutvustavad, lapsed ja noored aga saavad ideid, mida põnevat uuel õppeaastal ette võiks võtta. Linnaelanikud saavad vaadata kohalike kollektiivide etteasteid ja noorsportlaste demonstratsioonesinemisi ning osaleda kutsutud külaliste ja noortekeskuse töötajate meistriklassides.

"Meil on koostöö üle alati hea meel ning oleme avatud igasugustele ettepanekutele ja ideedele," rõhutas Linter.

Oma osalussoovist saab 25. augustini teada anda e-posti aadressil alissa.linter@kjnk.ee või telefonil 5836 0686.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles