755 eurot läinud, aga kohvimasinat ei kusagil

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Ahtmes elav mees soovis internetist Facebooki Marketplace´i kaudu kohvimasinat soetada. Ta leppis müüjaga kokku, et too saadab kohvimasina talle kulleriga. Müüja edastas mehele lingi, mis suunas ta edasi internetipanka. Seejärel sisestas mees oma pangaandmed, kuid märkas hiljem, et tema pangakontolt on tehtud viis pangaülekannet kogusummas 755 eurot. Kohvimasinat aga pole ta senini saanud.

Mehed klohmisid naisi

Neljapäeval sai politsei Ida-Virumaal kolm teadet naiste peksmise kohta.

Kohtla-Järvel Järveküla tee korteris lõi 43aastane mees oma abikaasat.

Kohtla-Järvel Torujõe tänava korteris lõi 40aastane mees oma elukaaslast.

Narvas Soldina tänava korteris lõi 22aastane mees oma endist elukaaslast.

Ekskavaatori paagist võeti kütus ära

Kolmapäeval sai politsei teada, et Lüganuse vallas Koljala külas oli põllul seisnud ekskavaatorist varastatud 300 liitrit kütust.

PÄÄSTEAMET

Purupurjus mees magas põleval diivanil

Neljapäeval kell 15.14 sai häirekeskus teate, et Sillamäel Viru puiestee 9korruselise maja ühelt rõdult tuleb suitsu. Kui päästjad sündmuspaigale jõudsid, oli korteri uks avatud. Üks naabritest kallas parajasti ämbrist vett põlevale diivanile ja püüdis äratada diivanil maganud korteriomanikku, kes oli sügava joobe tunnustega.

Päästjate hinnangul võis põleng alguse saada hooletust suitsetamisest voodis. Kiirabitöötajad kontrollisid mehe tervist ja leidsid, et teda haiglasse viia pole vajadust.

Mees jäi pesumasina ja vanni vahele kinni

Neljapäeva lõuna ajal aitasid päästjad Narvas Kerese tänava korteris meest, kes oli kukkudes jäänud õnnetult pesumasina ja vanni vahele kinni ega saanud sealt ise püsti. Kohale saabunud päästjad tõstsid mehe üles ja viisid voodisse.

Päästjad aitasid liftist välja kaks tüdrukut

Kolmapäeva õhtul pärast kella seitset ei pääsenud kaks tüdrukut Kalevi tänava kortermaja liftist välja. Nad helistasid lifti seinal oleval hooldusfirma telefoninumbril, kuid sel ajal keegi neile ei vastanud. Appi kutsutud päästjad avasid lifti uksed ja tüdrukud pääsesid välja.

Lõhkenud rehv pani veoki paagist õli tilkuma

Kolmapäeva hommikul kell 9.45 lõhkes Kauksi maanteel liikunud veoauto rehv sellisel moel, et kahjustas ka õlipaaki. Maanteele tilkus ligemale 60 liitrit õli. Päästjad kogusid saepuru abil õli maanteelt kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles