Ahtme raamatukogus näeb ühe pere kolme põlvkonna loomingut

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Svetlana Petrova ja tema tütar Diana Makarova on oma töid Jõhvi galeriis juba näidanud. Nüüd liitub nendega ka perekonna kolmanda põlvkonna esindaja Julia Makarova.
Svetlana Petrova ja tema tütar Diana Makarova on oma töid Jõhvi galeriis juba näidanud. Nüüd liitub nendega ka perekonna kolmanda põlvkonna esindaja Julia Makarova. Foto: Erakogu

Teisipäeval, 5. septembril kell 16 avatakse Ahtme raamatukogus näitus, kus esitlevad oma loomingut ühe pere kolm põlvkonda: Svetlana Petrova, Diana Makarova ja Julia Makarova − vanaema, tütar ja tütretütar.

Svetlana Petrovat tunnevad kohtlajärvelased juba ammu: ta on Kohtla-Järve kunstnike ühenduse aktiivne liige, osaleb alati ühisnäitustel ning on korduvalt avanud isikunäitusi, sealhulgas ka mujal Eestis.

Ent kunsti harrastavad teisedki tema perekonna liikmed. Seekord otsustasid oma töid laiemale publikule tutvustada ka Svetlana Petrova tütar Diana Makarova ja tütretütar Julia Makarova. Julia elab Manchesteris ja tuli siia spetsiaalselt näituse avamisele.

Näituse avamisel suhtleb loominguline perekond oma kunsti austajatega ja vastab kõikidele nende küsimustele. Sissepääs galeriisse on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles