Kohtla-Järve kultuurikeskus teeb algust loomeõhtute sarjaga

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
14. oktoobril Kohtla-Järve kultuurikeskuses peetud avatud käsitöökodade päeval oli etnostiilis prossi valmistamise huvilisi nii palju, et kõigile soovijaile ei jagunud ruumigi.
14. oktoobril Kohtla-Järve kultuurikeskuses peetud avatud käsitöökodade päeval oli etnostiilis prossi valmistamise huvilisi nii palju, et kõigile soovijaile ei jagunud ruumigi. Foto: Erakogu

Reedel, 27. oktoobril kell 18 toimub Kohtla-Järve kultuurikeskuse kohvikus esimene kohtumine loominguliste teeõhtute sarjas "Art & Chai".

Kultuurikeskuse kollektiiv käivitab loomeõhtute sarja, et pakkuda huvilistele võimalust üheskoos käsitööd teha, suhelda, teed juua, arutleda ning lisaks meeldivas seltskonnas lõõgastumisele ka midagi kasulikku õppida.

Sel reedel toimuval esimesel kohtumisel on kavas etnostiilis prossi valmistamise meistriklass ja auhindadega viktoriin. Külalistele pakutakse tervitusjooki, maiustusi ja meeldivat muusikat.

Meistriklassi viib läbi tarbekunstistuudio juhataja Jurate Kastritskaja. "Hiljuti oli kultuurikeskuses avatud käsitöökodade päev ning etnostiilis prossi valmistamisest oli huvitatud ligi poolsada inimest, seepärast otsustasime seda korrata," rääkis ta.

Kastritskaja sõnul sündis loomeõhtute idee neil juba ammu. Vahepeal tehti ettevalmistusi ja peeti läbirääkimisi käsitöömeistritega, kes oleksid valmis tulema oma oskusi teistegi huvilistega jagama.

"Neid on nii meie linnas kui ka kogu piirkonnas palju," rõhutas ta. "Meil jagub oma ideid ka, aga alati tahaks ju vaheldust. Praegu kirjutame projekte ja kui toetust saame, siis saame osalema kutsuda spetsialiste ka kaugemalt, samuti artiste või teisi loomeinimesi, et reedesed loomeõhtud huvitavamaks muuta. Plaanime neid korraldama hakata iga kuu."

Kuna kohtade arv on piiratud, on vajalik eelregistreerimine. Nädala alguseks olid pooled kohad juba broneeritud.

Pileti hind on 12 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles