Kohtla-Järve uus linnapea Henri Kaselo: tean, et linnavalitsuse tegemised on politsei erilise tähelepanu all

Erik Gamzejev
Copy
Henri Kaselo sõnul on tal esimese nädala jooksul Kohtla-Järve linnapeana tulnud olla linna pearaamatupidaja, lumetõrjuja ja veel paljudes rollides. Selles linnas on aastakümnetega kujunenud nõnda, et peaaegu kõik küsimused käivad linnapea laualt läbi ning igaüks tahab oma probleemidest otse linnapeale rääkida.
Henri Kaselo sõnul on tal esimese nädala jooksul Kohtla-Järve linnapeana tulnud olla linna pearaamatupidaja, lumetõrjuja ja veel paljudes rollides. Selles linnas on aastakümnetega kujunenud nõnda, et peaaegu kõik küsimused käivad linnapea laualt läbi ning igaüks tahab oma probleemidest otse linnapeale rääkida. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Eelmisel nädalal pärast Virve Linderi umbusaldamist Kohtla-Järve uueks linnapeaks valitud sotsiaaldemokraat Henri Kaselo tahab, et tema valitsemisaja monumendiks Kohtla-Järvel saaksid eraettevõtete loodavad uued töökohad, sest teisiti oleks võimatu seda linna probleemide rägastikust välja sikutada. Samas ta teab, et seoses ulatusliku korruptsiooniskandaaliga on Kohtla-Järve linnavalitsuse tegemised politsei erilise tähelepanu all. 

Mille poolest olete Kohtla-Järve jaoks parem linnapea kui Virve Linder, kelle vähem kui kümme kuud ametis olnud linnavalitsuse tagandasid volikogu 14 saadikut eelmisel nädalal ametist?

Ma olen ise Virve plussidest rääkinud ja teda kiitnud, eriti selle eest, mida ta tegi linna maine parandamisel. Ta on olnud tubli. Aga ma püüan temast parem olla selles, mida talle ette heideti, ehk suhtlemises volikoguga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles