Kohtla-Järve kultuurikeskus kutsub laternajalutuskäigule

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Jõuluvana on juba valmis teele asuma.
Jõuluvana on juba valmis teele asuma. Foto: Erakogu

Pühapäeval, 17. detsembril kell 16 ootab Kohtla-Järve kultuurikeskus linlasi jalutuskäigule laternatega: kolonn liigub kultuurikeskuse juurest Virula väljakule jõulupuu juurde, et süüdata seal üheskoos kolmas advendiküünal ning tunda rõõmu jõulude ja aastavahetuse lähenemise üle.

Kultuurikeskuse direktor Svetlana Korotkova palub kõigil osalejail võtta kaasa latern või mõni muu valgusallikas. "See võib olla mis tahes kujuga, sest peamine on peomeeleolu ning soov teistega valgust ja rõõmu jagada. Ebatavalisemate laternate autorid osalevad kõige originaalsema laterna konkursil."

Teekonnal kultuurikeskuse juurest Virula väljakule toimuvad tantsulised vahepeatused, mille viivad läbi kultuurikeskuse loomekollektiivide kasvandikud ja juhendajad.

Virula väljakul kõlab sel õhtul muusika ja töötavad turumajakesed. Uksed avab jõulukohvik, kust saab osta head-paremat, suveniire ja laste käsitööd.

Ühes majakeses ootab külalisi jõuluvana, kes tuleb kohale saaniga ning on valmis ära kuulama nii väikeste kui suurte linnaelanike soovid, luuletused ja laulud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles