Saates "Rahvas laulab" võtab tänavu mõõtu kolm Ida-Viru bändi

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Saatejuhid Alina Zahharova ja Vitali Vesterinen on muusikasaate "Rahvas laulab" neljanda hooaja andekatest osalejatest vaimustuses.
Saatejuhid Alina Zahharova ja Vitali Vesterinen on muusikasaate "Rahvas laulab" neljanda hooaja andekatest osalejatest vaimustuses. Foto: Gergey Luksecha

Reede õhtul läks ETV+ kanalil eetrisse populaarse muusikasaate "Rahvas laulab" neljas hooaeg. Tänavu võtab omavahel mõõtu kaheksa kollektiivi Tallinnast, Maardust ja Ida-Virumaalt.

Võimaluse oma andeid telepublikule näidata saavad nii kogenud kui ka päris värsked kollektiivid. Lasnamäe muusikakooli ansamblis Lamuko näiteks mängivad kooli õpilased ja vilistlased, pealinna rokkbändi Subway to Venus aga moodustavad 18-19aastased noored.

Teist korda osaleb saates Maardu ansambel Alter Ego, ülejäänud bändid astuvad võistlustulle esimest korda. Pealinnast pärit laulja Masha Romantica on spetsiaalselt selleks võistluseks kokku pannud oma bändi. Samuti Tallinna bänd RocKShocK esitab enamasti ingliskeelsete hittide kavereid.

Ida-Virumaad esindavad tänavu ansamblid Hali-Gali ja Big Fish ning laulja Stefania. Väärib märkimist, et kõik selle saate eelmiste hooaegade võitjad on tulnud meie piirkonnast: Kohtla-Järve ansamblid Dochka Bossa ja Jekaterina Margalnikova Band ning Narva bänd Pale Alison.

Tänavu kõlavad ka Eesti superhitid

"Rahvas laulab" on muusikaline võistlussaade, kus esitatakse igihaljaid poplaule. Iga saade koosneb kolmest voorust. Esimeses voorus esitavad muusikud tantsuhiti, teises ballaadi, kolmandas voorus aga kõlab mõlema kollektiivi esituses üks kuldne hitt, mille valivad välja toimetajad. Kui varasematel aastatel pidid need kindlasti olema venekeelsed laulud, siis sel hooajal esitavad võistlejad kolmandas voorus Eesti superhitti, kusjuures nii originaalkeeles kui ka vene keelde tõlgituna.

Igas saates võtab mõõtu kaks bändi ning kumbki peab ette valmistama kolm laulu. Esitajatele annavad hääli nii stuudios olev mainekas žürii kui ka telepublik, võitja valivad lõpuks välja televaatajad.

Saatejuhid on Alina Zahharova ja Vitali Vesterinen ning saade on ETV+ kanalil eetris reedeti kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles