Tänavusel keemikute päeval astub üles Eesti popmuusikute koorekiht

Põhjarannik
Copy
Armastatud muusik Tanel Padar on ka edukas ettevõtja, kes investeerib nii rahaturgudele kui kinnisvarasse.
Armastatud muusik Tanel Padar on ka edukas ettevõtja, kes investeerib nii rahaturgudele kui kinnisvarasse. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Tänavu 25. mail peetava Kohtla-Järve suurima rahvapeo, keemikute päeva peaesineja on bänd, mille solistid on Eesti pop- ja rokkmuusika koorekihti kuuluvad Tanel Padar, Birgit Sarrap, Uku Suviste ja Getter Jaani. Nad kõik on Eestit esindanud "Eurovisiooni" lauluvõistlusel ja Tanel Padar selle koos Dave Bentoniga 23 aastat tagasi ka võitnud.

Enne Eesti tuntud artiste tuleb ligemale tunnipikkuse kavaga lavale Kohtla-Järve gümnaasiumi noorteorkester koos solistidega, kes esitavad samuti "Eurovisiooni" lauluvõistluse tuntumaid palu. Õhtune kontserdiprogramm algab Kohtla-Järve linnapargis.

Õhtuse programmi lõpus lubavad korraldajad ka üllatust. Mullu oli selleks trummarite etendus.

Keemikute päeva spordiprogramm algab naabruses asuval kunstmuruga staadionil aga juba päeval. Päeva nael on traditsiooniliselt jalgpalliturnriir, aga lisaks võisteldakse ka tänavakorvpallis, kettagolfis, köieveos ja teatevõistlustes.

Alates kella 15 on avatud lasteala, kus saab hullata arvukatel batuutidel, meisterdada töötubades ja kohtuda lemmiktegelastega.

Päeval on võimalik käia ka ekskursioonil keemikute päeva peakorraldaja Viru Keemia Grupi Petroteri õlitehases.

VKG kommunikatsiooni- ja turundusjuht Irina Bojenko ütles, et tänavu möödub 100 aastat põlevkiviõli tootmise algusest. Keemikute päeval on kavas moodustada inimestest VKG logo ja arv 100 ning teha sellest droonifoto. 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles