Kohtla-Järve sünnipäeval tuleb teksapidu

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Stefanil on samuti lemmikteksatooted.
Stefanil on samuti lemmikteksatooted. Foto: Erakogu

15. juunil toimub Kohtla-Järve kesklinnas linna 78. sünnipäevale pühendatud pidu "Teksatrall", mille avab kell 15.15 Kohtla-Järve linnaorkester. Linnavalitsuse hoone ees toimuval üritusel on meelelahutust erinevas vanuses inimestele.

"Alati tahaks ju, et pidu jääks millegagi meelde. Sel korral pakkus Kohtla-Järve kultuurikeskuse loomemeeskond välja riietuda teksadesse," sõnas Kohtla-Järve kultuurikeskuse direktor Svetlana Korotkova. "Oleme kindlad, et igaühel leidub garderoobis midagi sobilikku, sest teksariie on universaalne kõigi vanusegruppide jaoks. See võib olla mis tahes: rõivad, aksessuaarid, peakatted.

Sel peol astuvad üles linna kultuuriasutuste kollektiivid: tantsijad Virulasest, Rütmist, Zagadkast, trupid Viis Tähte, Antares ja line-tantsugrupp A.C.D. Esinevad ka Narva vokaalstuudio Kuldne Pääsuke lauljad, Kohtla-Järve kultuurikeskuse ansambel Bliss, Kohtla-Järve gümnaasiumi folkrokkansambel Kratt ning Ahtme ja Kohtla-Järve kunstikooli õpilased ja õpetajad.

Õhtu peaesineja on Eestit "Eurovisiooni" lauluvõistlusel 2022. aastal esindanud Stefan. Tema astub lavale kell 20.

Kell 17 antakse pidulikult üle aasta suurpere auhind, mille tänavu saab Sompas elav Levitskite perekond, kus kasvab neli last. Samuti toimub mängu "Joonistatud Järve" võitjate autasustamine. Selle mängu korraldas linnavalitsus linna sünnipäeva puhul. Selle tulemused pole veel selgunud ning osaleda saab kuni selle töönädala lõpuni. Põhjalikum info on linna kodulehel www.kohtla-jarve.ee.

Linnavalitsuse esisel väljakul avatakse erinevad töötoad, võib jälgida kunstnike töötamist. Temaatilisel näitusel "Teksa teine elu" võib saada häid ideid, kuidas saab kasutada lemmikriideesemeid, mis on oma elu ära elanud.

Avatud on ka minispordiväljakud lastele ja muu meelelahutus.

Oma telgiga on väljas motoklubi East Riders. Avatud on tänavakohvikud ning üritus toimub iga ilmaga. Praegune prognoos lubab aga kuiva ilma.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles