Lagle Arm – väge täis naine

Sirle Sommer-Kalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Kadestasin varem neid, kes pakuvad sellist teenust, mis teeb inimese hingele pai," räägib Lagle Arm, kes on nüüdseks oma raamatupidamisfirma aktiivsest juhtimisest taandunud ja teostab end terapeudina.
"Kadestasin varem neid, kes pakuvad sellist teenust, mis teeb inimese hingele pai," räägib Lagle Arm, kes on nüüdseks oma raamatupidamisfirma aktiivsest juhtimisest taandunud ja teostab end terapeudina. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Lagle Arm on ühtviisi osav nii numbrite kui inimestega. Lisaks edukale raamatupidamisfirmale FMJ ning Lamba ja Roosi talule rikastab ta oma elu regressiooniteraapiaga, aidates teistelgi oma sisemist pagasit võimalikult hästi ära kasutada.

Lagle on õppinud matemaatikuks, mistõttu võiks arvata, et ta on naine, kes on nii kahe jalaga maa peal, kui üldse olla saab. Aga võta näpust! Mitu korda on ta läinud tundmatusele vastu pelgalt sisetunnet usaldades. Ja see pole teda siiani alt vedanud. 

Ootuspärane algus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles