Narvas sõideti otsa kahele jalakäijale

, Küljendaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Narvas sõideti otsa kahele jalakäijale 

14. märtsil kell 13.26 sõitis 38aastane mees Narvas Vaksali tn 19 juures sõiduautoga Citroën Berlingo parkimisplatsil tagurdades otsa 55aastasele naisele. Jalakäija toimetati Narva haiglasse.

Kaks tundi hiljem sõitis maasturit Toyota RAV4 juhtinud 53aastane mees Narvas Puškini tn 20 juures Peetri platsi väljasõidul otsa vöötrajal sõiduteed ületanud 81aastasele mehele. Jalakäija toimetati Narva haiglasse.

Lõi endist elukaaslast 

14. märtsil teatati, et Toila vallas Kukruse külas asuvas korteris lõi 40aastane mees oma 35aastast endist elukaaslast. Politseinikud pidasid mehe kahtlustatavana kinni.

Mees ründas ema

14. märtsil ründas 28aastane mees Sillamäel Kesktänaval asuvas korteris oma 55aastast ema. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Narvas pussitati

14. märtsil teatati, et Narvas Pähklimäe tänaval löödi 43aastast meest terariistaga kätte.

Meest löödi Jõhvi südalinnas 

10. märtsil löödi Jõhvis Keskväljakul 39aastast meest.

Korterivaras sai suure noosi

13. märtsil teatati, et Narvas Kose tänaval asuvast korterist varastati kolm käekotti, ehteid ja rahakott, milles oli 500 eurot sularaha ning muid esemeid. Kahjusumma on kokku 2000 eurot. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles