Purjus mees sihtis õhkrelvast piirivalvurit

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

15. märtsil sihtis 18aastane alkoholijoobes mees Narvas Puškini tänaval õhkrelvaga 43aastast piirivalveametnikku. Ida prefektuuri piirivalvurid pidasid mehe sündmuskohal kinni. Viru ringkonnaprokuratuuri taotlusel ja kohtu loal võeti mees pooleks kuuks vahi alla.

Tulistamine linnas 

16. märtsil tegi 24aastane mees Narva linnas Pähklimäe tänaval asuva maja juures tundmatust relvast laske ning sihtis relvaga tundmatu mehe ja elumaja akende suunas. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

Kassipoeg visati aknast alla

Politseile teatati, et 2. märtsil viskas mees Narvas Kreenholmi tänava korteri aknast välja kassipoja, mille tagajärjel kukkus loom vastu pinki. Kassipoeg viidi varjupaika. Teo võimalik toimepanija on politseile teada.

Vaenupooled tegid teineteisele viga 

15. märtsil tekkis Kohtla-Järvel Sõpruse tänaval 69aastase naise ja 38aastase mehe vahel konflikt, mille käigus nad teineteisele kehalisi vigastusi tekitasid.

Läks naisele kallale

15. märtsil läks 45aastane mees Jõhvis Kooli tänava korteris kallale oma 33aastasele abikaasale, tekitades talle füüsilist valu.

Lõi alaealist kasutütart 

15. märtsil lõi 44aastane mees Narvas Hariduse tänava korteris oma 14aastast kasutütart, tekitades talle füüsilist valu. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

Ründas oma ema

16. märtsil lõi 36aastane mees Narvas Rakvere tänava korteris oma 60aastast ema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles