Naine varastas poest kolmel päeval

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

19. märtsil teatati politseile, et 2., 3. ja 5. märtsil varastas 64aastane naine Kohtla-Järvel Ahtme linnaosas asuvast kauplusest šokolaadi, sealiha, vorsti, pähkleid, juustu ja rosinaid. Kahju on ligi 15 eurot.

Mees vigastas elukaaslast

18. märtsil tõukas 32aastane mees Kohtla-Järvel Torujõe tänava maja juures oma 34aastast elukaaslast, tekitades talle kehavigastuse. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

Noormeest löödi spordiklubis 

18. märtsil lõi tundmatu mees Narvas 26. Juuli tänaval asuvas spordiklubis 18aastast noormeest.

Kohtla-Järvel süüdati auto

18. märtsi öösel põles Kohtla-Järvel Olevi tänavale pargitud sõiduauto Volvo XC60. Esialgne kahju on 14 000 eurot. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Korterist viidi suur rahasumma

18. märtsil varastati Narvas Mõisa tänava korterist 3000 eurot sularaha.

Eesti kodanik esitas võltsitud Vene dokumendi

18. märtsil kontrollisid Narva maanteepiiripunkti piirivalvurid Eestisse sisenemisel Venemaa Föderatsiooni registreerimismärgiga sõiduautot Hyundai, mida juhtis 1982. aastal sündinud Eesti Vabariigi kodanik. Sõiduki roolis olnud mees esitas kontrolliks võltsitud Venemaa Föderatsiooni mootorsõiduki kindlustuspoliisi. Ida prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalitus alustas selles juhtumis kriminaalmenetlust.

Lõi kurikaga vastu pead 

19. märtsil peksis 40aastane mees Kohtla-Järvel Pärna tänava korteris 41aastast meest kurikaga vastu pead, tekitades talle füüsilist valu ja kehavigastusi. Lööja on kahtlustatavana kinni peetud.

Tundmatu naine lõi alaealist 

19. märtsil lõi tundmatu naine Narvas Kreenholmi kortermajas 16aastast tüdrukut.

Poevaras ähvardas noaga

19. märtsil varastas tundmatu mees Jõhvis Narva maanteel asuvast poest viina. Kui poe 25aastane meesturvatöötaja üritas varast kinni pidada, ähvardas too turvameest noaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles