Veokist varastati kütust

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

22. märtsil varastati Alutaguse vallas Võrnu külas Ojamaa kaevanduse juurde pargitud veoautost Scania 200 liitrit kütust. Esialgne kahju on 260 eurot.

Politsei pidas kinni kolm ähvardajat 

23. märtsil ähvardas 30aastane mees Püssi linnas Viru tänava korteris kehavigastuste tekitamisega oma endist elukaaslast, 30aastast naist. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

23. märtsil tegi Narva-Jõesuus Vabaduse tänaval eravaldust turvanud 36aastane mees stardipüstolist mitu lasku territooriumile sisenenud 44aastase mehe ja 33aastase naise suunas. Politsei pidas paugutaja kinni.

24. märtsil ähvardas 43aastane mees Narvas Kreenholmi tänaval 31aastast meesterahvast noaga. Politseinikud pidasid ähvardaja kinni.

Kahe naise tülis sai üks kannatada 

22. märtsil tõukas Lüganuse vallas üks naisterahvas 24aastast naist, tekitades kannatanule füüsilist valu.

Ründas kasuema 

23. märtsil läks alkoholijoobes 37aastane mees Kohtla-Järvel Järve tänava korteris kallale oma 74aastasele kasuemale, tekitades naisele füüsilist valu. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles